پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
انواع بیمه‌نامه‌ها
نوشته شده در
بازدید : 560
نویسنده : شاروم فرهنگ



بیمه
نوشته شده در
بازدید : 869
نویسنده : شاروم فرهنگ


 

تاریخچه بیمه

 

بيمه هاي غيرزندگي ، پيشينه بلند مدتي دارند. نوعي از بيمه هاي دريايي حدود ۳۰۰۰ سال قبل مورد استفاده قرار گرفت . بيمه هاي زندگي نيز سابقه زيادي دارند.اين نوع بيمه ها نخستين بار هنگامي پديد آمد كه سربازان رومي قسمتي از دستمزدخود را در صندوقي جمع آوري كردند تا چنانچه در جنگ كشته شدند، آن پول به خانواده هايشان پرداخت شود.

 

 


:: موضوعات مرتبط: نبوغ مالی , بیمه , ,
:: برچسب‌ها: تعریف بیمه , تاریخچه بیمه , بيمه در دنياي امروز , بیمه چیست؟ , ●بیمه‌ٔ امروزی , آیا همه به بیمه نیاز دارند؟ , ديگر اصول بيمه ,



بیمه معلمان
نوشته شده در
بازدید : 868
نویسنده : شاروم فرهنگ

یکی از گروههای بزرگ اجتماعی که همواره مورد توجه دولتمردان و سیاستمداران قرار می گیرند گروه های شاغل در موسسات غیر انتفاعی و خدماتی از جمله شاغلین در سازمانهای آموزشی، تحقیقاتی، درمانی و کشاورزان هستند که مجموعاٌ در زمره حقوق بگیرانی محسوب می شوند که در سطح درآمدی متوسط قرار داشته و بخشی از در آمد خود را با سرمایه گذاری در ابزارهای مالی پس انداز می نمایند. بر این اساس علاوه بر دولتمردان و سیاستمداران شرکتهای خدماتی و تولیدی همواره این گروه ها را بعنوان بازار هدف فروش محصولات خود در نظر داشته اند. شرکتهای بیمه از این قاعده مستثنا نبوده و سعی می نمایند با فراهم نمودن محصولات بیمه ای مورد نیاز این گروه دامنه فعالیت خود را افزایش دهند.



:: موضوعات مرتبط: نبوغ مالی , بیمه , ,
:: برچسب‌ها: بیمه معلمان ,



بورس کالا
نوشته شده در
بازدید : 614
نویسنده : شاروم فرهنگ

در اصطلاح علم اقتصاد، به بازارتشکل یافته‌ای که در آن کالا یا کالاهای معینی مورد معامله قرار می‌گیرند بورس کالا گفته می‌شود. کالاها در بازار بورس به شکل انبوه موجود نیستند تنها نمونه‌هایی از آن‌ها در این مراکز نگه داری می‌شود. بورس ها کالاهای استانداردی را پذیرش می گنند و اشخاص از طریق کارگزاران معاملاتی را انجام می‌دهند که می‌تواند بصورت نقدی یا مشتقات مبتنی بر کالا باشد.کالاها در انبارهای تحت نظارت بورس ها نگهداری می‌شود و بورس ناظر بر مبادلات ،تسویه و تحویل کالاهاست.عمده ترین بورس‌های کالا عبارت‌اند از گندم، جو، قهوه، کاکائو، آهن، مس، زغال سنگ ، نفت، پنبه، چرم. مواد شیمیایی و مواد خام و کالاهای واسطه‌ای نیز در بورس کالا مورد معامله قرار می‌گیرند. 


:: موضوعات مرتبط: , , ,
:: برچسب‌ها: بورس کالا , ,



ارز
نوشته شده در
بازدید : 928
نویسنده : شاروم فرهنگ

همه ابزارهای پولی که مبین مطالبات اهالی یک کشور از کشور دیگر باشد ارز نامیده می شود.

استفاده از ارز وسیله اصلی هر کشور برای تسویه حساب معاملات با دیگر کشورها به شمار می رود. بدین ترتیب تقاضای یک کشور برای ارز بستگی به مقدار واردات مورد نیاز آن دارد ( به دلیل ضرورت پرداخت برای کالاها و خدمات وارداتی ) ، در حالی که ارز موجود در آن کشور بستگی به مقدار کالا و خدماتی که صادر می کند، خواهد داشت. هرگاه مقدار واردات بیش از میزان صادرات باشد بدین معنی است که مخارج ارزی از درآمدهای ارزی فراتر رفته و کشور با کسری تراز پرداخت ها روبروست که باید از محل ذخایر ارزی پیشین تامین گردد. توازن عرضه و تقاضای ارز در بازار ارز جهانی تنظیم می شود


:: موضوعات مرتبط: اقتصاد , پول , ,
:: برچسب‌ها: نرخ ارز , نرخ ترجیحی ارز , نرخ ترجیحی ارز , نرخ چند گانه ارز , نرخ رسمی ارز ,



فارکس (Foreign Exchange)
نوشته شده در
بازدید : 476
نویسنده : شاروم فرهنگ

فارکس (به انگلیسی: Foreign Exchange) به بازار جابجایی ارز در تالار بورس جهانی گفته می‌شود. این بازار در روز بیش از ۱٬۳ هزار میلیارد دلار جابجایی سرمایه دارد.

این رقم بالاتر از جابجایی پول جمع کل بازارهای بورس جهانی است . بازیگران بازار فارکس، بانک‌ها، موسسات و شرکت های سرمایه گذاری بین المللی، کارگزارها ، صادر کنندگان، وارد کنندگان و همچنین سرمایه گذاران شخصی هستند که اکثراً از کارگزارها یا همان بروکرها استفاده می‌کنند. این بازار بر خلاف اکثر بازار های مالی دیگر مکان فیزیکی خاصی نداشته و بصورت شبکه بین بانکی از طریق تلفن , فکس و کامپیوتر خرید و فروش هایی انجام می‌شود.


:: موضوعات مرتبط: , , ,
:: برچسب‌ها: فارکس (به انگلیسی: Foreign Exchange) ,



بازدید : 544
نویسنده : شاروم فرهنگ

بورس اوراق بهادار تهران در بهمن‌ماه سال 1346 بر پايه قانون مصوب ارديبهشت‌ماه 1345 تأسيس شد. دوران فعاليت بورس اوراق بهادار را مي‌توان به چهار دوره تقسيم کرد: دوره نخست (1357-1346)، دوره دوم (1367-1358)، دوره سوم (1383-1368) و دوره چهارم (از 1384 تاکنون)

 

به ادامه مطلب بروید ...

 

 


:: موضوعات مرتبط: , , ,
:: برچسب‌ها: دوره نخست (1357- 1346) , دوره دوم (1367- 1358) , دوره سوم (1383- 1368) , دوره چهارم (از سال 1384 تاکنون) , رويدادهاي اساسي بورس اوراق بهادار تهران , ,